Arkitektur & design · tags: , .

Et tv-studie forklædt som orangeri

Denne sæson er Tivoli blevet meget smukkere, fordi man har revet TV2’s rædselsfulde bygning ned. Den stod til højre for koncertsalen og voksede sig større og større år for år – som en voksende byld. Tv-studiet ødelagde symmetrien i haveanlægget foran koncertsalen. Hvordan man kunne finde på at placere et tv-studie dér i første omgang, er ubegribeligt, men alt handler jo om penge. Heldigvis er det fortid nu, hvor Orangeriet med scene og tv-studie er bygget. Det er smukt – og så passer det ind haven.

Orangeriet med scene og tv-studie

Orangeriet med scene og tv-studie i Tivoli

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med i kommentarerne
(Læs om hvad RSS er)